Posted on Leave a comment

2012 Bahrain Grand Prix

Sebastian Vettel on voittanut Bahrain Grand Prix -sarjan napa -asennosta, Lotus -joukkuetovereiden Kimi Raikkonenin ja Romain Grosjeanin edessä.
2012 Bahrain Grand Prix kuvissa
Vettel aloitti poikkeuksellisen vahvan, samoin kuin rakentanut viiden sekunnin lyijyn vain kahdeksan kierroksen jälkeen.

Juuri hänen takanaan oli Raikkonen, joka oli aloittanut ruudukon 11. sijalle, oli työskennellyt menetelmänsä jopa kolmannen sijainnin 10 kierroksen jälkeen. Hän ohitti nuoren joukkuetoverinsa kierroksella 24, mutta ei kuitenkaan ottanut johtoa, jolloin Vettel antoi vuoden 2012 ensimmäisen voitonsa.
Mainos – viesti jatkuu alla

Mark Webber ja Nico Rosberg valmistivat sekä neljännen että viidennen, ennen Paul di Resta -tapahtumaa, joka ajoi kahden pystyssä kilpailun kuudenteen sijaintiin Rosbergin viime hetken kulkeutumisen jälkeen tuoreemmilla renkailla.

McLarenin Jenson -painike oli myös valmis ohittamaan DI RETA: n, kun puhkaisu pakotti hänet kuoppaan vain kolmella kierroksella mennäkseen. Hän suoritti kilpailun 18. sijalle.
Tämä tulos osoittaa, että Sebastian Vettel johtaa kuljettajien mestaruutta 53 pisteellä, ennen Hamiltonia – joka suoritti kahdeksannen Bahrainissa botched Pit Stop – samoin kuin Webberin jälkeen, 49 ja 48 pistettä vastaavasti.
Red Bull johtaa nyt rakentajien mestaruutta 101 pisteellä McLarenin 92: lle. Lotus on kolmas 57 pisteellä, ennen Ferraria 45: llä.